dimarts, 26 de maig del 2009

DESTACAT PAPER DELS TRIATLETES VALLENCS A CALELLA


El passat diumenge els tres triatletes vallencs del FACVAC TRIATLÓ que participaven al Mig Ironman de Calella (Miquel, Marcelí i Oscar) van tenir una destacada actuació després de superar el llarg recorregut al que es van enfrentar (1,9km nedant, 90km en bicicleta i 21km corrent).

El dia es va aixecar destapat però amb el mar molt remogut i moltes onades fet que va complicar molt i endurir més el segment de la natació. Tant en Marcelí com en Miquel van sortir de l’aigua junts en un dels grups capdavanters. En contrapartida l’Oscar va tenir un error d’orientació que el va fer perdre moltes posicions i el va fer sortir més endarrerit.

Ja a la bicicleta començava la cursa de veritat i el vent va fer que els triatletes s’haguessin d’expremer molt durant tot aquest segement. Els tres van aconseguir fer un gran parcial tot i que es va veure afectat per la creació de molt grups de ciclistes (pelotons) degut a la falta de jutges, fet que en aquest tipus de curses està del tot prohibit. S’ha de dir que en aquest segment els vallecs van fer un gran paper fent un parcial de 90km a més de 35km/h. Tot i aquestes velocitats els nostres triatletes van saber regular el seu esforç per arribar el millor possible a la útlima i decisiva transició, la mitja marató.

Un cop deixades les montures i havent-se calçat les bambes els triatletes del FACVAC Miquel, Oscar i en Marcelí van donar tot allò que els quedava per arribar a meta el més aviat possible. La calor i el sol van ser la nota dominant en tot aquest segment que en algún moment va apretar de valent fent el córrer molt dur però no va impedir que en Marcelí va fes una gran remuntada acabant la mitja marató en 1h27’ per acabar amb un temps total de 4h26min i un excel.lent 54è lloc a la general i 2n en la seva categoria de 18-24 anys. Per la seva banda en Miquel regulant els seus esforços en el seu debut va fer una marca a la mitja marató de 1h51min per acabar el 476 de la general i el 11è del seu grup d’edat (18-24). I ja per acabar l’Oscar amb un parcial de 1h54min a la mitja marató va deixar el cronòmetre final en 5h14min acabant el 602 de la general i el 61 de la seva categoria (25-29anys).

Un gran èxit per tots ells del qual es senten molt orgullosos tant per l’experiència viscuda com pel rendiment aconseguit, ja que tots ells van superar les seves pròpies expectatives simptoma que els entrenaments realitzats van donar el seu fruit. Des d’aqui volen agrair al grup de supporters (Marisa, Anna, Aleix i Jesús) que els va acompanyar i pels ànims que els van donar en tot moment i al seu entrenador Quim Royes. Molta sort als nostres triatletes en els seus futurs reptes.


1 comentari:

Biel ha dit...

Moltes felicitats a tots tres, sense cap excepció. Els tres heu assolit el vostre repte, que és el que compta!!!

Salut