dimarts, 2 de juny del 2009

FACVAC TRIATLÓ AL COMPLET A SALOU

Diumenge l'equip de triatló del FACVAC estarem al complet a Salou. Esperem fer-ho el millor possible però per sobre de tot esperem disfrutar d'un magnífic diumenge amb la companyia de tots i poder fer les primeres fotos de la secció al complet a l'espera de la presentació oficial per la premsa que hem de fer aviat.
Les aspiracions no són moltes tot i que esperem que el Miki es coli en un dels grups capdavanters en la natació i ho doni tot fins al final.
Per altra banda en Fransesc i l'Oscar intentaran estar el més endavant possible tot depenent de la natació que facin i rematar la jugada remontant amb la bici i morint a peu.
En Jesús porta una bona progressió amb els entrenaments i en Pep que debutarà aquesta temporada és una incògnita, però la motivació de tots està pels aires i esperem fer un gran paper.

Ja us explicarem el dilluns com ha anat tot! una abraçada a tots i tots els que us volgueu afegir a la merea taronja esteu convidats!! només cal que us poseu en contacte amb nosaltres! sense cap vergonya que ja som grans,jeje!!