diumenge, 10 de maig del 2009

QUEDEN 2 SETMANES PEL GRAN REPTE

Amb el dia d'avui queden dues setmanes exactes per tal que en Miquel i l'Oscar prenguin part en el seu objectiu principal d'aquesta temporada i grácies al qual han tornat al món del triatló.

El proper dia 24 de Maig a la localitat catalana de Calella de la Costa es disputarà el Half-Challenge Barcelona-Maresme. El Half-Challenge és una proba que es disputa sobre la distància 1/2 IRONMAN, 1'9km nedant+90km de bicicleta+1/2 marató. La prova començarà a les 7 del matí i en 4 sortides diferenciades sortiran els més de 2000 participants que pendràn part en aquesta cursa internacional que comptarà amb la presencia d'alguns dels millors triatletes internacionals de llarga distáncia.
En Miquel i l'Oscar porten des del mes d'octubre entrenant-se dia sí dia també per poder arribar en el millor estat possible a aquesta dura prova, però no ha estat un camí fácil ja que tots dos feia molts anys que no competien i havien perdut l'hábit d'entrenar-se i la seva condició física no era la d'anys enrere, però mica en mica han aconseguit fer front als durs entrenaments i han anat afinant el seu estat de forma i els seus cossos. Ara ja només els queda fer els últims entrenaments durant aquesta setmana i recuperar durant la següent per intentar estar el 100% el dia de la prova.

Esperem que els 2 triatletes del club (a ells també se'ls unirá en Marcelí Grimau, Reus Ploms, que ja va debutar en la distáncia l'any passat) tinguin sort en el seu debut en aquesta distància i deixin el en nom del club ben amunt. Els seu objectiu només es poder acabar la cursa de la manera més digna possible, que ja de per si és un gran repte. Els hi desitgem la millor sort!