dilluns, 4 de maig del 2009

TRIATLÓ DEL PRAT

El passat diumenge va començar a caminar aquesta nova secció del FACVAC, i el lloc on va debutar va ser en el XIVè Triatló del Prat, el primer triatló de la temporada a Catalunya.
Fins allí es van desplaçar a primera hora del matí en Jesús Roquet, en Miquel Angel Gallego Royes i l’Oscar Rubio. Les aspiracions eren poques, simplement disfrutar del triatló i tornar a competir després d’anys d’inactivitat per part d’en Miquel i l’Oscar i per a en Jesús prendre part en el seu segon triatló. La prova era un triatló esprint (750metres de natació, 20km en bicicleta i 5km corrents). La natació es va fer a la platja del Prat just al costat de l’aeroport, mentre que el tram en bicicleta va ser pels voltants de l’aeroport tot sortejant un munt de rotondes. A aquestes alçades el triatletes vallencs van saber dosificar-se per fer front a l’últim tram a peu dins els seus respectius grups. En Miquel es va col·locar en el 3r grup després de patir alguns problemes a la 1a transició. L’Oscar en aquest segment va agafar un bon grup gràcies al qual va remuntar moltes places.
Ja en l’últim tram els triatletes van seguir lluitant fins arribar a la meta on es van trobar tots 3 molt contents amb els seu rendiment esperant fer-ho millor en la propera cita. En Miquel va ser el millor classificat vallenc amb un temps final de 1h04’ que el va situar en el lloc 50 de la general i 7è en categoria sub23. L’Oscar per la seva banda va acabar amb un temps de 1h08’ i en el lloc 104. I en Jesús per un error dels àrbitres de la cursa no va aparèixer a la classificació final fet que va impossibilitar que el FACVAC TRIATLÓ pogués puntuar en la classificació per equips ja que puntuen els 3 primers membres de l’equip. Tot i així esperem que les reclamacions fetes donin fruit i s’arregli aquest malentès.

Bon debut tot i el sabor agredolç que els va quedar al final, però esperen poder treures l’espina ben aviat, al igual que esperen poder ampliar el nombre de triatletes de la secció ben aviat i poder aspirar mica en mica a fites més ambicioses.

La pròxima cursa en la que prendran part els triatletes del FACVAC és el Half-Challenge Maresme, que és un triatló de llarga distància. És una prova de nivell internacional que es disputarà en distància mig-ironman (1.9km nedant- 90 en bici-21km corrent) i per a la que en Miquel i l’Oscar porten entrenant des de el mes de novembre.
Els desitgem la millor sort i esperem que els nostres triatletes a partir d’ara ens donin moltes i bones alegries.