dimarts, 4 de novembre del 2008

CAMÍ CAP A CALELLA DE LA COSTA...

Aquest és el perquè s'ha creat aquest blog. El camí a recórrer per dos amics per arribar a la meta de la Half-Challenge Barcelona-Maresme. Però aquesta simplement és la excusa per a quelcom esperem es faci més gran. El Walden Team, som en Miquel Angel Gallego Royes i l'Oscar Rubio Gómez, però esperem de mica en mica anar sumant gent dins aquesta nova aventura. Volem explicar-vos com ens va el nostre dia a dia per tal d'aconseguir els nostres resultats, però alhora ens agradaria formar una petita comunitat virtual en la que tots donéssim la nostra opinió i aprofitéssim per enriquir-nos una mica més en tots els aspectes.
Pel que fa a la nostra manera de veure la vida, dir que el principal és difrutar de l'esport, especialment del triatló, i demés esports de resitència. Però a banda de l'esport la nostra vida té moltes altres cares, castells, anar a fer uns beures, sortir de festa... però l'adjectiu o concepte (diguem-ho com volgueu) és que les coses les fem AMB FORÇA!! Més que un concepte és una filosofia de vida que mica en mica us anirem desvelant.
Esperem poder-vos fer partíceps de les nostres aventures al igual que ens agradaria que vosaltres també ens féssiu partíceps a nosaltres de les vostres i així fer una gran comunitat que ens ajudi a motivar-nos i engrescar-nos a tots ja sigui per al nostre dia a dia com per als nostres entrenaments i fites esportives. Estarem encantats de poder rebre articles vostres si així ho desitgeu al igual que esperem la vostra col·laboració en tot allò que ens pugui inquietar a tots.
Benvinguts i esperem fer moltes coses plegats.
SEMPRE AMB FORÇA!!!!!!