dijous, 6 de novembre del 2008

1a SORTIDA EN BICI DEL TEAM

Aquesta tarda aprofitant la treva que la pluja ens ha donat aquests dies en Miki i un servidor hem sortit a inaugurar la nostra temporada ciclista plegats amb 42 quilometrets per obrir boca. Jo ja havia sortit un parell de dies però en Miquel feia mesos que no feia més de 3km seguits. Ha sigut una sortideta suau, els 27 km/h de mitja ho justifiquen, però ha estat la mar de divertida amb molts riures, molta motivació en les nostres converses referents a la nova temporada que ens hem plantejat i també hi ha hagut declaracions de bones intencions...però les nostres pors són latents també ja que fa molts anys que no competim, a cap nivell, tret d'alguna cursa popular esporàdica, i de triatlons, ni en parlem...jo l'última cursa multidisciplinar la vaig fer al novembre del 2004 i en Miquel després de deixar la Blume va córrer 1 o 2 anys més i crec que ja fa 2 que no competeix, i és clar després de tant temps d'anar "entrenant" anàrquicament i sense competir, doncs acabar bé la Half-Challenge de Barcelona-Maresme serà tot un èxit i si ho podem fer dignament doncs millor que millor. Aviat us explicarem quins són els parcials que creiem que podem fer i així marcans un petit objectiu en quant a temps, però que crec no ha de ser el nostre principal repte, però com que sóm uns picats, doncs ja tindrem cavall de batalla per a dies. Però a l'hora crec que això de fer previsions amb els temps ens pot ajudar a motivar-nos en el dia a dia dels entrenaments i qui sap si a mitja temporada veiem que podem millorar les nostres expectatives en quan a temps parcials i final. Seria una injecció de moral. Què creieu? Els que llegiu això i tingueu experiència en el tema crec que ens podrieu donar un cop de mà amb la vostra experiència i donar-nos alguns consells, ja siguin a nivell d'entrenaments, però crec que el que més falta ens fa és a nivell de plantejament global, el procés i la motivació. Esperem rebre suggerències que de ben segur seràn de gran ajuda. Res més aquí us deixo algunes imatges que ens ha donat la sortida d'avui.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Iep parella!

Es bo veure que Valls té garanties de poder continuar comptant amb triatletes de nivell reconegut! xD

Només hi falto jo aquí!

Per aquí dalt últimament li estic fotent bastanta canya, sobretot a la natació (anar a mullar-me els peus no era suficient per lligar-me a la socorrista, així que m'he vist obligat a entrenar de valent per demostrar-li de què sóc capac, jeje)

Apa canalla, matxaqueu-vos i a veure si em puc apuntar a alguna sortideta quan baixi per Nadal!

Records suecs,
/Albert

USKAR ha dit...

ostres nen quina ilusió veure que ens segueixes la pista!! m'alegra saber q tb segueixes cuidan-t'he i lo de la socorrista és una bona excusa, si més no motiva,jajaja!! ja saps aquí anirem exlicant les nostres coses i espero que segueixis deixant comentaris. Am Miki segur que li farà ilusió. A veure si aviat escriu alguna cosa. Fins aviat i cuidat molt crack.
A la lluit!!

MIKI ha dit...

Ei bones!!kina sortida mes wapa que vam realitzar!!jeje.Vam recordar vells temps,ens vam motivar al maxim parlan de triatló!!

PIT I AMUNT WALDEN TEAM!!