dimarts, 13 de juliol del 2010

LLIGA DE CLUBS


El passat 19 de juny els membres del Facvac triatló van desplaçar-se fins al Ferrol per a prendre part en la Lliga de clubs, en la categoria de Promoció. Aquest tipus de competició consisteix en un triatló sprint on cada triatleta, en funció de la seva posició final, obté una puntuació, que es suma resta de les puntuacions de l'equip i d'aquests punts totals es fa la classificació final.


Després d'un llarg i esgotardor viatge, a primera hora de la tarda del dissabte, els nostres es van enfundar els neoprens per a nedar dins el recinte de l'Arsenal militar (lloc per on es va disputar la prova). En aquests tram els triatletes del Facvac van patir més del que esperaven i van rendir per sota del seu nivell. Tot i així després mica en mica van anar remuntant posicions.

El nivell d'aquesta cursa va ser elevadíssim amb algun dels millors especialistes del país i això es va notar des dels primers instants de la cursa amb una natació rapidíssima i sense descans possible.

Ja en el tram de ciclisme, els nostres van recuperar algunes posicions tot i ser un tram força dur amb una forta rampa a la meitat del recorregut, que va passar factura a més d'un.

Ja a la cursa a peu els nostres van donar tot allò que els quedava a les cames per mirar de puntuar el màxim de triatletes. Al final només 3 dels nostres van poder puntuar ja que els altres 3 van arribar fora del temps de tall (temps del guanyador més el 25%), un d'ells per només 30 segons, fet que els hauria reportat pujar un esglaó a la classificació final. Al final van acabar en 15ª posició.

La experiència ha estat molt bona ja que han compartit un cap de setmana amb els millors triatletes de l'estat i en un gran ambient triatlètic. Ara els espera seguir entrenant per a afrontar les properes curses del calendari català i rendir al màxim.