dimarts, 13 de juliol de 2010

EL FACVAC TRIATLÓ AL PONT DE SUERT

El passat diumenge 4 triatletes del Facvac es van desplaçar fins a la localitat lleidatana del Pont de Suert per prendre part en el triatló olímpic (1.500m nedant,40km en bicicleta i 10 km a peu) que es va disputar en aquesta localitat. Aquest triatló es caracteritza per la seva duresa ja que en el tram ciclista s’havien de fer 3 voltes a un exigent circuit amb una llarga pujada i el tram a peu tenia uns forts desnivells que van fer molt mal a les cames de tots els triatletes.


La cursa va començar a primera hora del matí per tal d’evitar la forta calor que va fer en un circuit al embassament d'Escales al que s’havien de fer 2 voltes. Aquí els nostres triatletes van quedar despenjats de les posicions capdavanteres, però els quedaven els dos segments següents per a remuntar.

Ja en el tram en bicicleta van començar a remuntar algunes posicions tot i la duresa del circuit. Els dos primers en acabar aquest tram van ser en Jesús Roquet i l’Oscar Rubio que van començar a córrer junts. Per darrere venia en David Bové realitzant una espectacular remuntada deixant molts triatletes darrere seu.

Ja a la cursa a peu en David passava primer a l’Oscar i després al Jesús sense que cap dels dos pogués seguir el seu fort ritme. En David que viu a Capafonts està acostumat a córrer en aquest tipus de circuits amb forts desnivells i ho va demostrar.

Ja a l’arribada el primer en creuar la línia de meta va ser en David amb un temps de 2h25min seguit d’en Jesús que va haver d’apretar al final perquè l’Oscar no l’atrapés. Van acabar amb un temps de 2h29min45s i2h30min05 respectivament. L’últim a entrar a meta amb un temps de 2h43min va ser en Miquel Àngel Gallego.

Destacar la gesta que va fer en Miquel ja que el dia abans va prendre part en la cursa de BTT, la VipXtrem de més de 130km i 3200m de desnivell positiu i que al dia següent i amb poques hores de son i per recuperar-se va aconseguir acabar el Triatló del Pont de Suert, completant així aquest repte personal amb majúscules , fet que té un gran mèrit tenint en compte la gran duresa de ambdues proves.

Felicitar els nostres triatletes que ara començaran un període de “descans” de cara a arribar amb un bon estat de forma als triatlons del mes de setembre on començaran competint al Triatló de Catalunya (Banyoles) a primers de mes.

Cap comentari: