dilluns, 20 de juliol del 2009

1r PODI DE LA SECCIÓ

El passat dia 5 de juliol en Miquel va prendre part del Triatló Olímpic del Pont de Suert (1500m-40km-10km) en el que va aconseguir fer una gran cursa que el van portar fins al 3r graó del podi de la categoria sub-23.

En Miquel després d'unes setmanes amb poc volum d'entrenament va enfocar la cursa de manera conservadora sortin en llocs capdavanters a l'aigua com ens té acostumats i a la bicicleta va mirar de mantenir la seva posició tot i perdre algun lloc a la general. Ja al dur tram a peu que esperava als triatletes es va dedicar a dosificar fins arribar a meta en el lloc 42 de la general i 3r sub-23.
Esperem que no sigui l'últim podi de la temporada i a seguir entrenant.

El pròxim dia 26 tots els membres del club prendran part al triatló de la Vila, a Barcelona, triatló que forma part de les Zoot Triathlon Series, circuit de 4 proves, del que ja van prendre part en la primera, a Salou.
Els desitgem lo millor i esperem que rendeixin al màxim i deixin el nom del club ben amunt!